Fietsvakantie Moezel Trier – Cochem 5 dagen | individuele reis fietsvakantie

Fietsvakantie met het mooiste van de Moezel
 
Het kost slechts minder dan vier uur om naar het bekendste wijngebied van Duitsland te reizen. De opmerking “het is dichtbij, maar het lijkt of je ver weg bent” is hier zeker op zijn plaats.
 
Neem tijdens deze fietsreis gerust de tijd om het allermooiste deel van de lieflijke Moezel-streek in eigen tempo te verkennen. De route loopt van Trier naar Cochem. De heuvels langs de rivier zijn bedekt met wijnstokken waaraan de druiven stoven in de zon en rijpen tot de oogst in oktober. Wie heeft nog niet de heerlijke wijnen geproefd die uit deze streek komen?
 
Toch is deze fietsreis niet alleen een aanrader voor wijnliefhebbers. Het glooiende landschap met haar begroeide heuvels, doorsneden door de meanderende Moezel, nodigt een ieder uit tot een ontdekkingstocht per fiets. Misschien wilt u de omgeving ook eens vanaf het water bekijken? Dan kunt u vanuit diverse plaatsen een boottochtje over de rivier maken.
 
Natuurlijk is er ook alle gelegenheid letterlijk te proeven van deze streek. Het is natuurlijk toeval maar de kleine stadjes liggen alle op de mooiste punten. U kunt in gezellige plaatsjes als Bernkastel-Kues, Traben-Trarbach en Cochem heerlijk lunchen onder het genot van een glaasje wijn. Dat wordt compleet genieten!
 
Deze reis is ook beschikbaar met trein.

Prijs vanaf: 303.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...