Camping La Foux Draguignan | Campings | 1367325vliegtuig

Camping La Foux in het zuiden van Frankrijk is typisch Franse camping met een aangenaam klimaat en vele faciliteiten. Ik de zwembaden kunt u lekker afkoelen tijdens de warme dagen, neem plaats in de jacuzzi en u voelt zich als een God in Frankrijk. In het hoogseizoen is er voor alle leeftijden een animatieprogramma. In de morgen lekker actief bij de aquagym en in de avonden genieten van een drankje, al kijkend naar een van de shows. U kunt zelf ook de show stelen, laat uw zangkunsten horen tijdens de karaoke avond! Verschillende chansons zullen er op deze iconische avond ten gehore komen. De animatie zal grotendeels in het Frans zijn.

In de ochtend kunt u bij het restaurant terecht voor uw verse broodjes. Een baguette, een pain-au-chocolat, een croissant, of toch allemaal, de keuze is aan u! Voor een goede maaltijd of gewoon een drankje bent u later op de dag van harte welkom in het restaurant en op het terras, het menu is gevarieerd en er de Franse cuisine is zeker aanwezig!

In het voor- en naseizoen is het op deze camping ook erg fijn, dan is het wat rustiger en de temperatuur is al erg aangenaam. Heerlijk om de omgeving te verkennen!

Onze tip: vergeet uw jeu de boules ballen niet, dit is erg populaire activiteit op camping La Foux.

Niet ver van de kust, maar ver genoeg weg om niet in het massale toerisme van de Côte d'Azur te verblijven, daar vindt u camping La Foux. Vanaf deze 3-sterrencamping kunt u de Provence ontdekken, de natuur zal u niet teleurstellen.

Tussen le Muy en Fréjus zijn meerdere opstappunten voor een leuke en relaxte kanotocht maar ook de befaamde Rocher de Roquebrune ligt maar op ca. 15 km van de camping af. Hier kunt u een wandeling doen naar de 3 kruizen, die de top van deze rots markeren. Mocht u deze wandeling gaan doen, houdt dan in de gaten dat het een zware wandeling is.

Een dagtocht de 'achterlanden' in, richting de Haute-Provence is ook zeker aan te raden. De Gorge du Verdon is een van de mooiste en grootste kloven van Europa en deze bevindt zich op ongeveer een uur rijden vanaf camping La Foux.

Op ongeveer 30 km rijden vanaf de camping vindt u de kust. Via de kust kunt u gemakkelijk naar verschillende badplaatsen rijden, denk aan de luxueuze plaatsen Saint-Tropez en Saint-Maxime maar ook op rijafstand liggen Nice en Monaco. In het hoogseizoen kan het erg druk zijn op de weg langs de kust, dan is een rit door het binnenland een goed alternatief. Wellicht bent u wat lang onderweg, maar u ziet wel een stuk meer van de omgeving!

In Fréjus zijn er naast het strand en de boulevard verschillende attracties te bezoeken, bijvoorbeeld het Luna Park, Aqualand en de dierentuin. De kinderen zullen het geweldig vinden!

– Boulevard Fréjus ca. 32 km
– Saint-Tropez ca. 65 km
– Gorge du Verdon ca. 75 km
– Nice ca. 100 km

Met de auto:
– 1 auto per geboekte accommodatie toegestaan

– Beheerders van Koko Holidays

Let wel, sommige faciliteiten zijn niet of beperkt beschikbaar tijdens het laagseizoen.

Prijs v.a: 215.00 euro (klik hier voor beschikbaarheid en prijs)

 

Dit vind je misschien ook leuk...