Fietsvakantie Drauradweg & Karintische meren standplaats 8 dagen | individuele reis fietsvakantie

Fietsvakantie vanuit Hotel Rosentalerhof
 
In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen en meren. Langs de Drau, de langste rivier van Karinthië, slingert de bekende Drau-Radweg. Van deze compleet gemarkeerde route (totale lengte van Italië tot Slovenië 370 km) volgt u de mooiste kilometers langs de rivieren de Drau en de Möll en de Karintische meren: Faakersee, Wörthersee en Ossiachersee. Het parcours is meestal vlak.

Onderweg staan regelmatig borden met lokale informatie over de route en de bezienswaardigheden. De kristalheldere Alpenmeren, omringd door imposante bergketens, zijn fascinerend om te zien en de knusse plaatsjes onderweg zijn gezellig om even af te stappen.

Een aantal trajecten wordt afgelegd per trein waardoor u gemakkelijk grotere afstanden aflegt en u daardoor  elke dag een nieuwe verrassende route volgt. De fietsroutes gaan over kleine rustige weggetjes, zodat u, vrijwel niet gehinderd door gemotoriseerd verkeer, intensief kennis kunt maken met het natuurschoon en de bezienswaardigheden.

Vanuit Sankt Jakob im Rosental fietst u achtereenvolgens naar de Faaker See, Villach, de Ossiacher See en de Wörtersee. 

U verblijft in het centraal gelegen Sankt Jakob im Rosental in het 4- sterren Hotel Rosentaler Hof.

Prijs vanaf: 438.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...