Fietsvakantie Moezel, Ahr en Rijn 9 dagen | individuele reis fietsvakantie

Beleef het Rijn-, Ahr-, Kyll- en het Moezeldal in één prachtige fietsreis

Het kost slechts minder dan vier uur om naar de bekendste wijngebieden van Duitsland te reizen.
 
De opmerking “het is dichtbij, maar het lijkt of je ver weg bent” is hier zeker op zijn plaats. Neem de tijd om de lieflijke Moezel-, Rijn- en Ahrstreek te verkennen vanaf Koblenz, waar de Moezel en de Rijn samenvloeien. De fietsafstanden zijn lekker kort waardoor u volop kunt genieten van de prachtige natuur en rustieke dorpjes onderweg. U fietst door een afwisselend landschap, over de overwegend vlakke trajecten langs de Moezel en de Rijn. 
 
De heuvels langs de moezel zijn bedekt met wijnstokken waaraan de druiven stoven in de zon en rijpen tot de oogst in oktober. Wie heeft nog niet de heerlijke wijnen geproefd zoals de Ruwer, De Bernkastel en de Burg Cochem.
 
Het heuvelachtige landschap met haar begroeide heuvels, doorsneden door de meanderende moezel, nodigt een ieder uit tot een ontdekkingstocht per fiets. Misschien wilt u de omgeving ook eens vanaf het water bekijken? Dan kunt u vanuit diverse plaatsen een boottochtje maken. Want het lijkt of een reuzenhand hier kleine stadjes heeft geplaatst op de mooiste punten. U kunt in gezellige plaatsjes als Ahrweiler, Bernkastel-Kues en Traben-Trabach heerlijk lunchen onder het genot van een glaasje wijn. Dat wordt compleet genieten!
 
De reis start en eindigt in Koblenz.

Prijs vanaf: 628.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...